بازدید مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران از کارگروه تدوین سند حرفه دیکوم با استاندارد بین المللی ایسکو 2008 در محل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران
در حاشیه برگزاری نشست کارگروه تهیه و تدوین استانداردهای دیکوم جواد روان بخش مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران اظهار داشت:
به روز رسانی الگوهای آموزشی با رویکرد توسعه فناوری های نوین، فرصت ارزشمندی برای ارتقاء سطح دانش و مهارت آموزش های فنی و حرفه ای در کشور می باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران جواد روان بخش مدیرکل این استان به همراه عبدالله قاسمی معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی از کارگاه تدوین استانداردهای شایستگی و ارزشیابی بر اساس مدل بین المللی ایسکو 2008 با موضوع بازارهای مالی و بازار سرمایه در محل اداره کل استان تهران بازدید به عمل آورد.
در این دیدار که با حضور کارشناسان امر از سوی دفتر پژوهش، طرح و برنامه ريزي سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و مربیان مربوطه از آموزشگاه های آزاد و تنی چند از خبرگان حرفه ای و شاغل در این حوزه برگزار شد، مدیر کل استان تهران ضمن تقدیر از همکاری و همیاری کلیه دست اندرکاران و متخصصان در تهیه و تدوین استانداردهای آموزش، بر اساس الگوی های جهانی اظهار داشت به روز رسانی الگوهای آموزشی با رویکرد توسعه فناوری های نوین، فرصت ارزشمندی برای ارتقاء سطح دانش و مهارت آموزش های فنی و حرفه ای در کشور می باشد.
وی در این دیدار با اعضاء کارگروه بازارهای مالی و بازار سرمایه- به گفتگو پرداخت و از امکانات کارگاهی و روند اجرایی این طرح بازدید نمود.
بنابراین گزارش، ضمن تشریح فرآیند نظام صلاحیت حرفهای و روش تدوین سند دیکوم، از سوی فرهادی کارشناس مسئول این حوزه در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور کلیه کارشناسان و خبرگان به بررسی جنبه های گوناگون سند حرفه با کد 3311 پرداخته و با محوریت آموزش های حرفه ای در سطوح بین المللی، زیرساخت اطلاعات این استاندارد را تدوین نمودند.
در پایان این نشست پس از تایید نقشه راه توسط تمامی اعضاء ، مقرر گردید استانداردهای شایستگی و ارزشیابی با اختصاص فرصتی کوتاه برای مطالعات تکمیلی در جلسه آتی، نهایی شده و به تصویب دفتر پژوهش، طرح و برنامه ريزي سازمان برسد.