صفحه اصلي|چندرسانه اي|مراكز آموزشی |English|پست الكترونيكي|ارتباط با ما|آموزش مجازي|چندرسانه اي|سایت جدید

آموزشهای فنی و حرفه ای به چه شیو ه ای می تواند باعث توسعه اشتغال پایدار در کلانشهر تهران گردد؟

آموزش فناوریهای نوین
آموزش های مهارتی کوتاه مدت
آموزش مهارت های بین رشته ای
آموزش استاد - شاگردی نوین

جستجوی پیشرفته   جستجوی وب

آموزش در مراکز ثابت بخش دولتی:

اینگونه آموزش ها که عموماً آموزش های پایه ای فنی در بخش های مختلف می باشند عمدتاً در کارگاه های مجهز که در محل ثابتی مستقر گردیده اند، اجرا می شود.

اداره کل دارای 29 مرکز در سطح استان بوده که از این تعداد 14 مرکز ویژه بردران، 5 مرکز ویژه خواهران و 4 مرکز دو منظوره می باشد و بیش از 4/500/000نفر ساعت در مراکز مذکور در سال آموزش مهارت های فنی و حرفه ای را فرا می گیرند و 5 مرکز در حال راه اندازی و یک مرکز مسئول برگزاری آزمون می باشد.

 آموزش روستائیان:

پایگاه کارآموزی روستائیان به منظور جبران کمبود مراکز ثابت در نقاط دوردست و فاقد مرکز که مستلزم صرف هزینه سنگین احداث مرکز می باشد و لزوم سرمایه گذاری کلان در آن نقاط مقرون به صرفه نبوده، طراحی شده است.

هر یک از این پایگاه ها با مشارکت نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی در رشته های متنوع آموزشی با تجهیزات خودرو، چادر، کانکس و تجهیزات آموزش مربوطه تشکیل شده اند و آموزش های مربوطه را در منطقه یا روستای مورد نظر اجرا می نمایند و همچنین بیش از 220/000نفر ساعت در سال آموزش مهارت های فنی و حرفه ای را در پایگاه های مذکور فرا می گیرند.

آموزش به دانشجویان در مراکز ثابت دولتی در داخل شهرها و در داخل دانشگاه ها:

نظر به استقبال دانش آموختگان آموزش عالی از آموزش های فنی و حرفه ای، این سازمان در فاز اول در حال انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی با دانشگاه های معتبر کشور جهت حضور در فضای دانشجویی و یا فضاهای آموزشی مجاور دانشگاه ها می باشد و در فاز دوم قصد دارد با همکاری وزارت علوم نسبت به اجرای دوره های آموزش مهارتی به عنوان بخشی از دوره های آموزشی دانشجویان در طول دوران تحصیل اقدام نماید که از نتایج این طرح نزدیک نمودن فارغ التحصیلان دانشگاه ها به بازار کار می باشد. بیش از 50/000 نفر ساعت در سال به دانشجویان در مراکز ثابت دولتی آموزش مهارت های فنی و حرفه ای داده می شود.

 

 آموزش در صنایع:

بخشی از آموزش های این اداره کل در قالب آموزش در صنایع، ویژه شاغلان بازار کار و در راستای صیانت از نیروی کار و ارتقاء سطح مهارت آنان همگام با فناوری های روز در قالب هایی به شرح زیر انجام می شود:

 

الف- آموزش در مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی:

این مراکز به منظور گسترش آموزش های فنی و حرفه ای و تأمین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز صنایع می باشند.

 

مرکز جوارکارگاهی مرکزی است که از لحاظ تجهیزات آموزشی، مستقل از جریان خط تولید بوده و هر واحد به تنهایی یا چند یا چند واحد به اشتراک می توانند آن را تأسیس و اداره نمایند.

مرکز آموزش بین کارگاهی مرکزی است که در بین واحد تولیدی به منظور آموزش شغلی توسط صنایع بزرگ ایجاد می شود.

 

ب- آموزش ضمن کار:

این آموزش ها به منظور افزایش مهارت شاغلان در صنعت، محل و در حین انجام کار واقعی بدون جدا کردن شاغل از کار صورت می پذیرد.

بیش از 750/000 نفر ساعت در سال آموزش مهارت های فنی و حرفه ای را در مراکز جوار و ضمن کار و آموزش در صنایع فرا می گیرند.

آموزش در زندان ها:

یکی دیگر از بخش های آموزشی این اداره کل در زندان می باشد. از آنجا که بیکاری و فقدان مهارت یکی از علل گرایش به اعتیاد، بزهکاری و خلاف می باشد؛ بنابراین داشتن مهارت در فرد ضمن ایجاد شرایط اولیه برای اشتغال، به تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی فرد کمک می کند. در این راستا اداره کل از طریق عقد تفاهم نامه با سازمان امور زندان ها و ستاد مبارزه با مواد مخدر، نسبت به آموزش زندانیان و معتادان درمان یافته و خود معرف اقدام می نماید. بیش از 300/000 نفر ساعت در سال آموزش مهارت های فنی و حرفه ای را در زندان فرا می گیرند.

 آموزش در پادگان ها

به منظور احراز شرایط اشتغال جوانان بعد از خدمت سربازی، طرحی تحت عنوان طرح آموزش فنی و حرفه ای سربازان در بهمن ماه 1371 توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تهیه و پس از تصویب هیأت دولت و مقام معظم رهبری، آیین نامه اجرایی آن به نیروهای مسلح و ادرات کل آموزش فنی و حرفه ای سازمان در کشور ابلاغ گردید.

طبق این قانون اداره کل با همکاری مسئولان اداره آموزش در پادگان ها در نشست های کارشناسی، پس از برنامه ریزی و توافق های لازم بر اساس استانداردها به آموزش پایه و پیشرفته سربازان در محل پادگان ها می پردازد و پس از پایان دوره و انجام آزمون، گواهینامه به آنها اعطاء می گردد. بیش از 180/000نفر ساعت در سال آموزش مهارت های فنی و حرفه ای را در پادگان ها فرا می گیرند.

 

 آموزش در آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای (بخش خصوصی)

آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای آزاد به موسسه آموزشی گفته می شود که توسط بخش غیردولتی با کسب مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای راه اندازی شده است و بر اساس برنامه های درسی و استانداردهای مهارت آموزشی مصوب سازمان و تأمین عوامل آموزشی واجد شرایط طبق ضوابط نسبت به برگزاری دوره های فنی و حرفه ای اقدام می نماید.

این اداره کل دارای 4967 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای  در سطح استان تهران می باشد و بیش از 88/000/000 نفر ساعت در این آموزشگاه ها آموزش های فنی و حرفه ای را  فرا می گیرند.

 

 

صفحه اصلي|نقشه سايت|English|پست الكترونيكي|ارتباط با ما|آموزش مجازي
بازديدکنندگان اين صفحه: 242814 | بازديدکنندگان امروز: 3322 | کل بازديدکنندگان: 33848476 | بازديدکنندگان آنلاین: 3 | زمان بارگزاري صفحه: 0/1094 ثانيه